Ücretsiz Kargo!

Gizlilik Politikası

GİZLİLİK BEYANI

BÖLÜM 1 - BİLGİLERİNİZLE NE YAPIYORUZ?

Mağazamızdan bir şey satın aldığınızda, alım satım işleminin bir parçası olarak adınız, adresiniz ve e-posta adresiniz gibi bize verdiğiniz kişisel bilgileriniz tarafımızca toplanmaktadır. Mağazamıza göz attığınızda, tarayıcınız ve işletim sisteminiz hakkında bilgi edinmemize yardımcı olacak bilgileri sağlamak için bilgisayarınızın İnternet protokolü (IP) adresi de otomatik olarak alınmaktadır. E-posta pazarlaması (varsa): İzin vermeniz durumunda; mağazamız, yeni ürünlerimiz ile özel koleksiyonumuz, size özel tekliflerimiz ve bültenimiz gibi diğer güncellemeler hakkında tarafınıza e-posta gönderilebilmektedir.

BÖLÜM 2 – İZİN

İzninizi nasıl alıyoruz?

Bir işlemi tamamlamak, kredi kartınızı doğrulamak, sipariş vermek, teslimat düzenlemek veya satın aldığınız ürünü iade etmek için bize kişisel bilgilerinizi sağladığınızda; bu, bilgilerinizi toplamamıza ve sadece ilgili amaçla kullanmamıza izin verdiğiniz anlamına gelmektedir. İkincil bir sebepten dolayı (örneğin; pazarlama) kişisel bilgileriniz tarafımızca isteniyorsa, sizden doğrudan ifade edilen izniniz talep edilecektir veya size reddetme fırsatı sunulacaktır. 

İzninizi nasıl geri çekebilirsiniz?

Üye olduktan sonra fikrinizi değiştirmeniz durumunda; sizinle iletişim kurmamız, bilgilerinizin sürekli toplanması, kullanılması veya ifşa edilmesi için verdiğiniz izni, info@normaillot.com adresinden bize ulaşarak istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz.

 

BÖLÜM 3 – BİLGİLERİN İFŞASI

 Kişisel bilgileriniz, yasaların gerektirmesi veya Hizmet Koşullarımızı ihlal etmeniz durumunda ifşa edilebilmektedir. Satın alma işleminizi tamamlamak için doğrudan ödeme yöntemi seçerseniz Shopify kredi kartı verilerinizi depolar. Verileriniz Ödeme Kartları Endüstrisi Veri Güvenliği Standardı (PCI-DSS) ile şifrelenmektedir. Satın alma işlemi verileriniz, yalnızca satın alma işleminizi tamamlamak için gereken süre boyunca saklanmaktadır. Bu işlem tamamlandıktan sonra, satın alma işlemi bilgileriniz silinmektedir. Tüm doğrudan ödeme ağ geçitleri, Visa, Mastercard, American Express ve Discover gibi markaların müşterek çabası olan PCI Güvenlik Standartları Konseyi tarafından yönetilen PCI-DSS tarafından belirlenen standartlara uygundur. PCI-DSS gereklilikleri, kredi kartı bilgilerinin mağazamız ve servis sağlayıcıları tarafından güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlamaya yardımcı olmaktadır.

Daha fazla bilgi için, Shopify’ın Hizmet Koşullarını (https://www.shopify.com/legal/terms) veya Gizlilik Bildirimini (https://www.shopify.com/legal/privacy) okuyabilirsiniz.

 

BÖLÜM 4 - ÜÇÜNCÜ TARAF HİZMETLERİ

Tarafımızca kullanılan üçüncü taraf sağlayıcılar, genel olarak bilgilerinizi yalnızca bize sağladıkları hizmetleri yerine getirebilmeleri için gereken ölçüde toplamakta, kullanmakta ve ifşa etmektedir.

Bununla birlikte, ödeme ağ geçitleri ve diğer ödeme işlemi işlemcileri gibi bazı üçüncü taraf servis sağlayıcıları, satın alma işlemleriniz için kendilerine sağladığımız bilgilerle ilgili kendi gizlilik politikalarına sahiptir. Kişisel bilgilerinizin bu sağlayıcılar tarafından nasıl ele alınacağını anlayabilmeniz için gizlilik politikalarını okumanızı öneririz.

Özellikle, bazı sağlayıcıların sizden veya bizden farklı bir yetki alanında bulunabileceğini ya da tesislere sahip olabileceğini unutmayınız. Dolayısıyla bir üçüncü taraf hizmet sağlayıcısının hizmetlerini içeren bir işleme devam etmeyi seçmeniz durumunda, bilgileriniz o hizmet sağlayıcısının veya tesislerinin bulunduğu yetki alanının yasalarına tabi olacaktır. Mağazamızın web sitesinden ayrıldığınızda veya bir üçüncü taraf web sitesine veya uygulamasına yönlendirildiğinizde, artık bu Gizlilik Politikasına veya web sitemizin Hizmet Koşullarına tabi olmayacaksınız.

Mağazamızdaki bağlantılara tıkladığınızda, sizi sitemizden uzağa yönlendirebilirler. Diğer sitelerin gizlilik uygulamalarından tarafımız sorumlu değildir, dolayısıyla bu sitelerin kendi gizlilik bildirimlerini okumanızı öneririz. Mağazamız, sitemizi kimlerin ziyaret ettiğini ve hangi sayfalara bakıldığını öğrenebilmemiz için Google Analytics'i kullanmaktadır.

BÖLÜM 5 – GÜVENLİK

Kişisel bilgilerinizin korunması için, bilgilerinizin uygun olmayan bir şekilde kaybolmadığından, kötüye kullanılmadığından, erişilmediğinden, ifşa edilmediğinden, değiştirilmediğinden veya imha edilmediğinden emin olmak adına makul önlemler alınmakta ve endüstrinin en iyi uygulamaları takip edilmektedir. Kredi kartı bilgilerinizi bize vermeniz durumunda, bilgileriniz güvenli giriş katmanı (SSL) kullanılarak şifrelenmekte ve bir AES-256 şifreleme ile depolanmaktadır. İnternet veya elektronik depolama üzerinden hiçbir aktarım yöntemi % 100 güvenli olmasa da, tüm PCI-DSS gerekliliklerine uyuyor ve genel olarak kabul görmüş ek endüstri standartlarını uyguluyoruz.

BÖLÜM 6- ÇEREZLER 

Kullandığımız çerezlerin listesi aşağıda verilmiştir. Hangi çerezleri kabul ettiğiniz hangilerini kabul etmediğinize karar verebilmeniz için bu çerezleri listeledik.

_session_id, eşsiz token, oturumlu, Shopify'ın oturumunuz hakkındaki bilgileri (yönlendiren, açılış sayfası, vb.) depolamasına izin verir.

_shopify_visit, hiçbir veri tutulmaz, son ziyaretten sonraki 30 dakika boyunca kalıcı, web sitemizin sağlayıcısının dâhili istatistik takipçisi tarafından ziyaret sayısını kaydetmek için kullanılmaktadır.

_shopify_uniq, hiçbir veri tutulmaz, ertesi gün gece yarısı (ziyaretçiye göre) sona erer, tek bir müşterinin bir mağazaya yaptığı ziyaret sayısını sayar.

cart, eşsiz token, 2 hafta boyunca kalıcı, sepetinizin içeriği hakkında bilgileri depolar.

_secure_session_id, eşsiz token, oturumlu

storefront_digest, eşsiz token, sonsuz, mağazanın bir şifresi varsa mevcut ziyaretçinin erişime sahip olup olmadığını belirlemek için kullanılır.

PREF, çok kısa bir süre boyunca kalıcı, Google tarafından belirlenir ve mağazayı kimin ve nereden ziyaret ettiğini takip eder.

 

BÖLÜM 7 - İZİN YAŞI

Bu siteyi kullanarak, ikamet ettiğiniz eyalette veya ilde en az 18 yaşında olduğunuzu beyan etmiş ve 18 yaş altı herhangi bir aile ferdinizin bu siteyi kullanmasına izin vermiş olursunuz.

BÖLÜM 8 - GİZLİLİK POLİTİKASINDA DEĞİŞİKLİKLER 

Bu gizlilik politikasını istediğimiz zaman değiştirme hakkımız saklıdır, bu nedenle gizlilik politikamızı sık sık gözden geçirmenizi öneririz. Değişiklikler ve açıklamalar, internet sitesinde yayınlanmalarından hemen sonra yürürlüğe girecektir. Bu politikada önemli değişiklikler yapmamız durumunda, hangi bilgilerin güncellendiği, bu bilgileri ne şekilde kullandığımız ve hangi durumlarda bu bilgileri kullandığımız veya ifşa ettiğimiz konusunda sizi bilgilendireceğiz. Mağazamızın başka bir şirketle birleşmesi ya da başka bir şirket tarafından devralınması durumunda, size ürün satmaya devam edebilmemiz için bilgileriniz yeni sahiplere aktarılabilir.

 

SORULAR VE İLETİŞİM BİLGİLERİ 

Hakkınızda topladığımız kişisel bilgilere erişmek, bu bilgileri düzeltmek, değiştirmek veya silmek, bir şikayette bulunmak veya daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, info@normaillot.com adresinden Gizlilik Uyum Görevlimizle irtibata geçebilirsiniz.

Beden Tablosu
İADE, DEĞİŞİM VE TESLİMAT POLİTİKASI

İade

Normaillot'nun 14 günlük bir iade politikası bulunmaktadır.

Satın aldığınız üründen memnun kalmazsanız, ürününüzü teslim aldıktan sonraki 14 gün içinde tarafımıza iade edebilirsiniz.

İade talebiniz hakkında returns@normaillot.com adresine bir e-posta göndermeniz gerekmektedir.

Yalnızca bu e-posta adresine bildirilen talepler dikkate alınacaktır. 

Ürününüz, hijyenik astarı ile birlikte tüm aksesuarları sağlam şekilde, koruyucu çantası dâhil olmak üzere orijinal ambalajına yapıştırılmış tüm etiketlerle birlikte kullanılmamış olmalıdır. Ürün teslim alındığındaki gibi olmalıdır. Ürün, satın alındığına dair makbuz veya satın alma işlemine kanıt olacak bir belge ile gönderilmelidir.

İade edilen ürünler tarafımızca alındığında tarafınıza bilgi verilecektir. Ürünün politika koşullarını sağlamaması durumunda Normaillot para iadesini reddetme hakkını saklı tutmaktadır. İadenin onaylanması durumunda, ödeme 15 gün içinde hesabınıza iade edilecektir.

İndirimli ürünlerde iade kabul edilmemektedir.

 

Değişim

Siparişinizin teslim alınmasından sonraki 14 gün içinde değişim yapılmaktadır. İade ile aynı koşulları geçerlidir. Bir ürünü değiştirmeniz gerekiyorsa, daha fazla yönlendirme için lütfen info@normaillot.com adresine bir e-posta gönderin.

 

Hediyeler

Ürün satın alma sırasında hediye olarak işaretlenmişse ve doğrudan size gönderilmişse, hediye kartı karşılığında ürünü 14 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.

 

Kargo & Teslimat

UPS ile Tüm Dünyaya Ücretsiz Kargo hizmetimiz mevcuttur.

Türkiye dışı gönderim, değişim ve iadelerde oluşacak olan tüm vergi ve masraflar müşteriye aittir.

İade ve değişim kargo bedeli müşteriye aittir. Ürününüzü iade etmek ve değiştirmek için aşağıdaki adrese göndermeniz gerekmektedir: Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi, İşçiler Sokak, No:3 Beşiktaş- İstanbul, 34335 TÜRKİYE.

Normaillot, iade ve değişim sırasında postayla kaybedilen eşyaların sorumluluğunu kabul etmemektedir.

İade ve değişim sırasında ortaya çıkabilecek kargo masrafları Normaillot'tan talep edilemez.

Avrupa ve Amerika'ya teslimatlarımız 1-3 gün sürmektedir. Bu süre Asya ve Avustralya için 2-4 gündür.

Daha fazla bilgi için info@normaillot.com ile irtibata geçiniz.

Norma Mayo Konfeksiyon San. ve Tic. A.Ş. teslimatta yaşanabilecek herhangi bir makul veya kaçınılmaz bir gecikmeden dolayı sizin tarafınızdan kaynaklanan herhangi bir kayıp veya hasardan sorumlu olmayacaktır.

Uluslararası Teslimat Politikaları

www.normaillot.com adresindeki tüm fiyatlar yerel para birimleri cinsinden gösterilmektedir, ancak bankanızın günlük döviz kuruna göre Avro cinsinden tahsil edilecektir.

Daha fazla bilgi için lütfen yerel gümrük idarenizle görüşünüz.

Mülkiyet & Risk

Malların mülkiyeti ve hasar riski, belirttiğiniz teslimat adresine teslim edildiğinde tarafınıza geçecektir.

MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN KİŞİSEL VERİLERİNİZİN TOPLANMASI, İŞLENMESİ VE AKTARILMASINA DAİR AÇIK RIZA METNİ

 

Veri sorumlusu, kayıtlı merkezi "Akat Mah. Zeytinoğlu Cad. İşçiler Sok. No:3 Beşiktaş 34335 İstanbul, Türkiye" adresinde bulunan, Beşiktaş Vergi Dairesi nezdinde 6310718834 vergi numarası ile kayıtlı ve 0631071883400012 Mersis numarasını haiz ve İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü nezdinde 9860-5 sicil numarası ile kayıtlı bir Türk anonim şirketi olan Norma Mayo Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'dir ("Veri Sorumlusu").

İşbu belge ile müşterimiz olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") ve diğer ilgili mevzuat gereğince sizinle paylaşılan "Kişisel Verilerinizin Toplanması, İşlenmesi ve Aktarılmasına Dair Aydınlatma Mektubu"nda yer alan hususlar doğrultusunda Veri Sorumlusu tarafından bilgilendirildiğinizi ve Veri Sorumlusu'nun aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirdiğini kabul etmektesiniz.

Veri Sorumlusu'nun internet sitesi üzerinden üye/misafir sipariş, Web e-bülten üyeliği ve ticari elektronik ileti gönderimi, sorularınızın çözümü için çağrı merkezleri veya sosyal medya aracılığıyla irtibat dâhil çeşitli iş süreçleri kapsamında, müşterilere ait farklı veri kategorileri ve buna bağlı olarak kişisel verileri, bu süreçlerin yerine getirilebilmesi adına işlenebilecektir. Bunlar, müşterilerin kimlik bilgileri kapsamında ad ve soyad bilgileri ve iletişim bilgileri kapsamında adres, e-posta adresi ve telefon numarası bilgileri ile müşterinin sipariş bilgilerinden oluşmaktadır.

 

Veri Sorumlusu yukarıda belirtildiği şekilde topladığı kişisel verilerinizi yine yukarıda belirtilen amaçlar kapsamında fiziki ortamda tutmak ve/veya veri tabanına kaydetmek suretiyle muhafaza edebilecek, güncelleyebilecek, KVKK'nın ve diğer her türlü mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde operasyonun gerektirmesi halinde üçüncü kişilere açıklamak ve aktarmak dâhil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere çeşitli faaliyetler ile işleyebilecektir.


Kişisel verileriniz, KVKK ve diğer kanunlarda öngörülen usul ve esaslar ile belirtilen ilkeler çerçevesinde, hukuk ve dürüstlük kurallarına uygun olarak; doğru ve güncel olarak; belirli, açık ve meşru amaçlar doğrultusunda; işlenme amaçları ile bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olarak ve amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilerek işlenecektir.


İşbu metin ile müşterimiz olarak yukarıda belirtilen kapsamda kişisel verilerinizin toplanması, işlenmesi ve kullanılması ile ayrıca aktarılması hususlarına özgür iradeniz uyarınca açık rıza göstermektesiniz.