Ücretsiz Kargo!

Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni

MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN KİŞİSEL VERİLERİNİZİN TOPLANMASI, İŞLENMESİ VE AKTARILMASINA DAİR AYDINLATMA MEKTUBU

 

İşbu metin, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") başta olmak üzere ilgili mevzuat çerçevesinde kişisel verileri toplanmak, kaydedilmek, gerektiğinde üçüncü kişilere aktarılmak dâhil olmak üzere çeşitli şekillerde işlenecek olan ilgili kişiyi bilgilendirmek ve böylelikle veri sorumlusu sıfatını haiz olan Norma Mayo Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından KVKK ve Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesine Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ çerçevesinde esasları belirlenen aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirmek üzere düzenlenmiştir.

 

  1. Veri Sorumlusu ve Kimliği 

Veri sorumlusu, kayıtlı merkezi "Akat Mah. Zeytinoğlu Cad. İşçiler Sok. No:3 Beşiktaş 34335 İstanbul, Türkiye" adresinde bulunan, Beşiktaş Vergi Dairesi nezdinde 6310718834 vergi numarası ile kayıtlı ve 0631071883400012 Mersis numarasını haiz ve İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü nezdinde 9860-5 sicil numarası ile kayıtlı bir Türk anonim şirketi olan Norma Mayo Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'dir ("Veri Sorumlusu").

 

  1. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Veri Sorumlusu kişisel verilerinizi kanunlarda açıklandığı çerçevede ve hukuken tabi olduğu yükümlülükleri yerine getirme ve/veya gerçekleştirdiği iş süreci kapsamında; başta bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması ve ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması olmak üzere KVKK'nın 5. ve 6. maddelerinde sayılan hukuka uygunluk sebeplerine dayalı olarak; tamamen veya kısmen otomatik yollarla ya da veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yöntemler ile toplayabilecektir.

 

  1. İşlenen Kişisel Veriler ve İşleme Amaçları 

Veri Sorumlusu'nun internet sitesi üzerinden üye/misafir sipariş, Web e-bülten üyeliği ve ticari elektronik ileti gönderimi, sorularınızın çözümü için çağrı merkezleri veya sosyal medya aracılığıyla irtibat dâhil çeşitli iş süreçleri kapsamında, müşterilere ait farklı veri kategorileri ve buna bağlı olarak kişisel verileri, bu süreçlerin yerine getirilebilmesi adına işlenebilecektir. Bunlar, müşterilerin kimlik bilgileri kapsamında ad ve soyad bilgileri ve iletişim bilgileri kapsamında adres, e-posta adresi ve telefon numarası bilgileri ile müşterinin sipariş bilgilerinden oluşmaktadır.

 

Veri Sorumlusu yukarıda belirtildiği şekilde topladığı kişisel verilerinizi yine yukarıda belirtilen amaçlar kapsamında fiziki ortamda tutmak ve/veya veri tabanına kaydetmek suretiyle muhafaza edebilecek, güncelleyebilecek, KVKK'nın ve diğer her türlü mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde operasyonun gerektirmesi halinde üçüncü kişilere açıklamak ve aktarmak dâhil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere çeşitli faaliyetler ile işleyebilecektir.

 

Kişisel verileriniz, KVKK ve diğer kanunlarda öngörülen usul ve esaslar ile belirtilen ilkeler çerçevesinde, hukuk ve dürüstlük kurallarına uygun olarak; doğru ve güncel olarak; belirli, açık ve meşru amaçlar doğrultusunda; işlenme amaçları ile bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olarak ve amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilerek işlenecektir.

 

  1. Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Kişisel verileriniz, yukarıda belirtilen amaçlar ve ilkeler ile Veri Sorumlusu'nun operasyonlarının gerektirdiği düzeyde, KVKK kapsamında öngörülen şekillerde ve belirtilen şartlara uymak suretiyle üçüncü kişilere aktarılabilecektir. Ayrıca kanunen zorunlu olarak öngörülen diğer durumlarda yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi maksadıyla, kişisel verileriniz Veri Sorumlusu tarafından yetkili kurumlar ile paylaşılabilir.

 

  1. İlgili Kişinin KVKK'nın 11. Maddesinde Sayılan Hakları

KVKK’nın "İstisnalar" başlıklı 28. maddesinde öngörülen haller saklı kalmak kaydıyla, ilgili kişi sıfatıyla KVKK'nın 11. maddesinde düzenlenen haklarınız çerçevesinde Veri Sorumlusu'na başvurarak:

 

  1. Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş ise düzeltilmesini isteme,
  6. KVKK'nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. Kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere yukarıda sayılan 5. ve 6. bentler uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,
  8. Kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
  9. Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme hakkına sahipsiniz.

 

Yukarıda sayılan haklarınızı kullanmak için talepleriniz yazılı olarak "Akat Mah. Zeytinoğlu Cad. İşçiler Sok. No:3 Beşiktaş 34335 İstanbul, Türkiye" adresine, 25929-86356-11805 elektronik tebligat adresine veya KVKK kapsamında Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenebilecek diğer yöntemler ile Veri Sorumlusu'na iletilmelidir. Bu doğrultuda yapılan başvurular, KVKK kapsamında belirtilen süreler içinde sonuçlandırılacaktır.

 

İşbu metne erişiminiz kapsamında, kişisel verilerinizin işlenmesine dair her türlü işlem ile ilgili olarak veri sorumlusu ve kimliği, kişisel veri toplamanın yöntemi ve hukuki sebebi, işlenen kişisel veriler ve işleme amaçları, kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği, ilgili kişinin KVKK'nın 11. maddesinde sayılan haklarına ilişkin olarak Veri Sorumlusu tarafından açıkça bilgilendirildiğinizi ve böylelikle Veri Sorumlusu'nun aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirdiğini açıkça kabul ve beyan etmektesiniz.

 

İşbu metin KVKK ve diğer ilgili mevzuat ile uyumlu olarak Veri Sorumlusu tarafından gerekli görüldüğü durumlarda yenilenebilir veya değiştirilebilir.

 

 

Beden Tablosu
İADE, DEĞİŞİM VE TESLİMAT POLİTİKASI

İade

Normaillot'nun 14 günlük bir iade politikası bulunmaktadır.

Satın aldığınız üründen memnun kalmazsanız, ürününüzü teslim aldıktan sonraki 14 gün içinde tarafımıza iade edebilirsiniz.

İade talebiniz hakkında returns@normaillot.com adresine bir e-posta göndermeniz gerekmektedir.

Yalnızca bu e-posta adresine bildirilen talepler dikkate alınacaktır. 

Ürününüz, hijyenik astarı ile birlikte tüm aksesuarları sağlam şekilde, koruyucu çantası dâhil olmak üzere orijinal ambalajına yapıştırılmış tüm etiketlerle birlikte kullanılmamış olmalıdır. Ürün teslim alındığındaki gibi olmalıdır. Ürün, satın alındığına dair makbuz veya satın alma işlemine kanıt olacak bir belge ile gönderilmelidir.

İade edilen ürünler tarafımızca alındığında tarafınıza bilgi verilecektir. Ürünün politika koşullarını sağlamaması durumunda Normaillot para iadesini reddetme hakkını saklı tutmaktadır. İadenin onaylanması durumunda, ödeme 15 gün içinde hesabınıza iade edilecektir.

İndirimli ürünlerde iade kabul edilmemektedir.

 

Değişim

Siparişinizin teslim alınmasından sonraki 14 gün içinde değişim yapılmaktadır. İade ile aynı koşulları geçerlidir. Bir ürünü değiştirmeniz gerekiyorsa, daha fazla yönlendirme için lütfen info@normaillot.com adresine bir e-posta gönderin.

 

Hediyeler

Ürün satın alma sırasında hediye olarak işaretlenmişse ve doğrudan size gönderilmişse, hediye kartı karşılığında ürünü 14 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.

 

Kargo & Teslimat

UPS ile Tüm Dünyaya Ücretsiz Kargo hizmetimiz mevcuttur.

Türkiye dışı gönderim, değişim ve iadelerde oluşacak olan tüm vergi ve masraflar müşteriye aittir.

İade ve değişim kargo bedeli müşteriye aittir. Ürününüzü iade etmek ve değiştirmek için aşağıdaki adrese göndermeniz gerekmektedir: Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi, İşçiler Sokak, No:3 Beşiktaş- İstanbul, 34335 TÜRKİYE.

Normaillot, iade ve değişim sırasında postayla kaybedilen eşyaların sorumluluğunu kabul etmemektedir.

İade ve değişim sırasında ortaya çıkabilecek kargo masrafları Normaillot'tan talep edilemez.

Avrupa ve Amerika'ya teslimatlarımız 1-3 gün sürmektedir. Bu süre Asya ve Avustralya için 2-4 gündür.

Daha fazla bilgi için info@normaillot.com ile irtibata geçiniz.

Norma Mayo Konfeksiyon San. ve Tic. A.Ş. teslimatta yaşanabilecek herhangi bir makul veya kaçınılmaz bir gecikmeden dolayı sizin tarafınızdan kaynaklanan herhangi bir kayıp veya hasardan sorumlu olmayacaktır.

Uluslararası Teslimat Politikaları

www.normaillot.com adresindeki tüm fiyatlar yerel para birimleri cinsinden gösterilmektedir, ancak bankanızın günlük döviz kuruna göre Avro cinsinden tahsil edilecektir.

Daha fazla bilgi için lütfen yerel gümrük idarenizle görüşünüz.

Mülkiyet & Risk

Malların mülkiyeti ve hasar riski, belirttiğiniz teslimat adresine teslim edildiğinde tarafınıza geçecektir.

MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN KİŞİSEL VERİLERİNİZİN TOPLANMASI, İŞLENMESİ VE AKTARILMASINA DAİR AÇIK RIZA METNİ

 

Veri sorumlusu, kayıtlı merkezi "Akat Mah. Zeytinoğlu Cad. İşçiler Sok. No:3 Beşiktaş 34335 İstanbul, Türkiye" adresinde bulunan, Beşiktaş Vergi Dairesi nezdinde 6310718834 vergi numarası ile kayıtlı ve 0631071883400012 Mersis numarasını haiz ve İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü nezdinde 9860-5 sicil numarası ile kayıtlı bir Türk anonim şirketi olan Norma Mayo Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'dir ("Veri Sorumlusu").

İşbu belge ile müşterimiz olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") ve diğer ilgili mevzuat gereğince sizinle paylaşılan "Kişisel Verilerinizin Toplanması, İşlenmesi ve Aktarılmasına Dair Aydınlatma Mektubu"nda yer alan hususlar doğrultusunda Veri Sorumlusu tarafından bilgilendirildiğinizi ve Veri Sorumlusu'nun aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirdiğini kabul etmektesiniz.

Veri Sorumlusu'nun internet sitesi üzerinden üye/misafir sipariş, Web e-bülten üyeliği ve ticari elektronik ileti gönderimi, sorularınızın çözümü için çağrı merkezleri veya sosyal medya aracılığıyla irtibat dâhil çeşitli iş süreçleri kapsamında, müşterilere ait farklı veri kategorileri ve buna bağlı olarak kişisel verileri, bu süreçlerin yerine getirilebilmesi adına işlenebilecektir. Bunlar, müşterilerin kimlik bilgileri kapsamında ad ve soyad bilgileri ve iletişim bilgileri kapsamında adres, e-posta adresi ve telefon numarası bilgileri ile müşterinin sipariş bilgilerinden oluşmaktadır.

 

Veri Sorumlusu yukarıda belirtildiği şekilde topladığı kişisel verilerinizi yine yukarıda belirtilen amaçlar kapsamında fiziki ortamda tutmak ve/veya veri tabanına kaydetmek suretiyle muhafaza edebilecek, güncelleyebilecek, KVKK'nın ve diğer her türlü mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde operasyonun gerektirmesi halinde üçüncü kişilere açıklamak ve aktarmak dâhil fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere çeşitli faaliyetler ile işleyebilecektir.


Kişisel verileriniz, KVKK ve diğer kanunlarda öngörülen usul ve esaslar ile belirtilen ilkeler çerçevesinde, hukuk ve dürüstlük kurallarına uygun olarak; doğru ve güncel olarak; belirli, açık ve meşru amaçlar doğrultusunda; işlenme amaçları ile bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olarak ve amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilerek işlenecektir.


İşbu metin ile müşterimiz olarak yukarıda belirtilen kapsamda kişisel verilerinizin toplanması, işlenmesi ve kullanılması ile ayrıca aktarılması hususlarına özgür iradeniz uyarınca açık rıza göstermektesiniz.